Njihuni me Naimin, artistin e punimeve skulpturore

Naim Selmonaj është skulptor shqiptar që jeton dhe punon në Zvicër, ku edhe ka krijuar emrin si njëri prej artistëve të paktë në botë që punon në këtë lloj arti. Arti i skulpturave të inoksit është i veçantë dhe modern dhe si i tillë ka tërhequr vëmendjen e madhe të kritikëve dhe është pritur mjaft mirë edhe nga qytetarët e thjeshtë, të cilët janë në kontakt të përditshëm me këtë lloj skulpture.